Dit zijn de beste Netflix series

beste netflix series

Eigenlijk zit Netflix barstensvol met fantastische series. Het is daardoor bijna lastig om te kiezen welke serie je echt gezien moet hebben. Mocht je de komende weken tijd overhebben, dan hebben wij de beste Netflix series voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke serie je echt gezien moet hebben op Netflix.

Stranger Things

Absoluut één van de beste series op Netflix is Stranger Things. Dit is misschien zelfs wel één van de beste series die Netflix ooit gemaakt heeft. De Duffer broers hebben de serie in een complete jaren 80 setting gemaakt. In deze setting draait het om 4 kinderen die door bovennatuurlijke krachten in de problemen komen. De cast met de kinderen is geweldig en het verhaal nog veel beter. Inmiddels staan er 3 seizoenen online en moeten we waarschijnlijk nog wel even wachten tot de release van seizoen 4.

Peaky Blinders

The BBC maakt al jaren geweldige series en The Peaky Blinders behoort absoluut tot de top series op Netflix. De serie draait om een gangsterfamilie genaamd The Peaky Blinders. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een gang die de straten van Birmingham onveilig maakte van 1890 tot 1930. De Peaky Blinders speelt zich in dezelfde tijd af en is een unieke wereld waar je een kijkje in neemt.

When they See Us

When they See Us is absoluut geen feel good serie. Het is een waargebeurd verhaal waarbij vijf tieners veroordeeld worden voor een brute verkrachting in New York. De enige reden waarom ze veroordeeld worden is omdat ze zwart zijn. Dit meesterwerk heeft verschillende prijzen in de wacht gesleept en moet je gewoon gezien hebben. Het is één van de beste series die Netflix gemaakt heeft.

La Casa de Papel

La Casa de Papel is in één klapt de beste Spaanstalige serie die ooit gemaakt is. De eerste twee seizoenen zijn absoluut een meesterwerk. Hierbij probeert een gang samen met de Professor de Spaanse bank te beroven. Seizoen 3 is iets minder, maar toch blijf je naar deze serie kijken. Reken maar op een binge sessie als je La Casa de Papel aanzet.

The Witcher

Eind 2019 kwam de langverwachte serie The Witcher uit. De serie is gebaseerd op de game serie die net zo populair is als de serie. De serie werd extreem goed ontvangen en staat bekend om het epische verhaal van Geralt of Rivia gespeeld door niemand minder dan Henry Cavill. Dit is de verfilming waar veel game fans al jaren op gewacht hebben.