Betrouwbare auto’s voor in de bouw

De bedrijfsauto voor in de bouw is jouw trouwe collega die jou overal brengt. Je wilt het liefst zo goed mogelijk voor ‘m zorgen, maar toch bestaat de kans dat de motor het begeeft. Niets is zo vervelend wanneer jouw bedrijfswagen het niet meer doet. Wil jij een betrouwbare auto voor in de bouw? Hieronder zetten wij ze voor je op een rij die je kunt kopen of kunt leasen met financial lease.

1 Volkswagen Crafter

Naast dat deze Volkswagen Crafter fijn rijdt en betrouwbaar is, is het vooral in de bouw belangrijk dat je voldoende materialen kwijt kunt. De laadruimte van deze auto is ruim en beschikt over handige adapters waar jij jouw eigen stelling aan vast kunt maken. Bovendien kun je de bestuurdersstoel afstellen, zodat jij probleemloos de werkplaats kunt betreden.

2 Ford Transit Connect

Je kunt de Ford Transit Connect blind vertrouwen. Daarnaast heeft de Transit Connect genoeg technische snufjes, een moderne uitstraling met een luxueuze binnenkant. Wat wil je nog meer? Nou, de Transit Connect kan een laadvermogen aan tot wel 900 kilo en dankzij het innovatieve systeem in de auto kun jij veilig de weg op. Het nieuwe model uit 2016 van de Transit Connect financial lease je al vanaf 132 euro.

3 Mercedes-Benz Sprinter

De kwaliteit van Mercedes-Benz die we gewend zijn komt ook terug in de Sprinter. In de bouw ervaar jij het comfort, de veiligheid en de bescherming van deze stijlvolle auto. De Sprinter zal jou dus niet in de steek laten. Ook niet geheel onbelangrijk is dat de Sprinter een nette uitstraling heeft, waardoor jij ook nog eens representatief op de bouwplaats aankomt. De laadruimte van de Sprinter hangt af of je kiest voor voor- of achterwielaandrijving. Met een achterwielaandrijving zal de Sprinter een grotere laadruimte hebben, waardoor je nét iets meer gereedschap kwijt kunt.

4 Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is een ideale auto voor in de bouw. Het is een betrouwbare bus met veel functies en technische ontwikkelingen. Bovendien voldoet de Transit Custom aan de norm voor emissies, waardoor de auto weinig verbruikt en dus niet veel schadelijke stoffen uitstoot. Ook wanneer je een aanhanger koppelt aan de bus, wordt deze op een veilige manier getrokken dankzij een systeem genaamd Trailer Sway Control. Dit voorkomt dat de aanhanger gaat slingeren. Al met al een enorm betrouwbare wagen. Wil jij ook de bouw in met deze auto? Met verschillende Transit Custom financial lease-deals ben jij binnen een handomdraai eigenaar van deze betrouwbare bolide.